Bericht versturen

Hoog - kwaliteit en Geschikte Professionele de Testcassette van Combo van Rotavirus/Adenovirus

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: AllTest
Certificering: CE
Modelnummer: Cassette
Min. bestelaantal: 500
Verpakking Details: 25 tests per uitrusting
Levering vermogen: 100 miljoen per jaar
Formaat: Cassette kleur: blauwe
Specimen: Faecaliën opslagruimte: 2-30°C
Plankentijd: 24 maanden Materiaal: Plastic
Hoog licht:

snelle testuitrusting

,

infectieziektediagnostische tests

Snel, één staptest voor de kwalitatieve opsporing van rotavirus en adenovirus in menselijke faecaliën.
 

Voor professioneel verklaard Ce

 

 

Toepassingen: 

 

De de Testcassette van Combo van Rotavirus en Adenovirus (Faecaliën) is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van rotavirus en adenovirus in menselijke faecaliënspecimens aan hulp in de diagnose van rotavirus of adenovirus besmetting.

 

 

Beschrijving: 

 

De scherpe diarreeziekte bij jonge kinderen is een belangrijke oorzaak wereldwijd van morbiditeit en is een belangrijke oorzaak van mortaliteit in het ontwikkelen van countries.1 Rotavirus is de gemeenschappelijkste agent verantwoordelijk voor scherpe buikgriep, hoofdzakelijk in jonge children.2 vertegenwoordigden Zijn ontdekking in 1973 en zijn vereniging met kinderbuikgriep een zeer belangrijke die vordering in de studie van buikgriep niet door scherpe bacteriële besmetting wordt veroorzaakt. Rotavirus wordt overgebracht door mondeling-faecale route met een incubatieperiode van 1-3 dagen. Hoewel de specimeninzamelingen binnen de tweede en vijfde dag na de ziekte worden genomen voor antigeenopsporing ideaal zijn, kan rotavirus nog worden gevonden terwijl de diarree die verdergaat. De Rotaviralbuikgriep kan in mortaliteit voor bevolking op risico zoals zuigelingen, de bejaarden resulteren en immunocompromised patients.3 in gematigde klimaten, komen de rotavirusbesmettingen hoofdzakelijk in de wintermaanden voor. Endemics evenals de epidemieën die zowat duizend mensen beïnvloeden zijn reported.4 met in het ziekenhuis opgenomen kinderen die aan scherpe darmziekte tot 50% van het geanalyseerde specimen lijden waren positief voor rotavirus.5 de virussenherhaling in de celkern en neigen specifieke gastheerspecies te zijn veroorzakend een kenmerkend cytopathic effect (CPE) geweest. Omdat rotavirus aan cultuur uiterst moeilijk is, is het ongebruikelijk om isolatie van het virus te gebruiken in het diagnostiseren van een besmetting. In plaats daarvan, zijn een verscheidenheid van technieken ontwikkeld om rotavirus in faecaliën te ontdekken.

Het onderzoek heeft dat darmadenoviruses, hoofdzakelijk Ad40 en Ad41, een belangrijke oorzaak van diarree in veel van deze kinderen zijn, tweede slechts aan rotaviruses.6,7,8,9 aangetoond Deze virale ziekteverwekkers, over de hele wereld zijn geïsoleerd en diarree in kinderen gekund het hele jaar door veroorzaken. De besmettingen worden het vaakst gezien in kinderen minder dan twee jaar oud, maar in patiënten van alle leeftijden gevonden. De verdere studies wijzen erop dat adenoviruses met 4 worden geassocieerd - 15% van alle in het ziekenhuis opgenomen gevallen van de virale Snelle en nauwkeurige diagnose van gastroenteritis.5,6,7,8,9 van buikgriep toe te schrijven aan adenovirus is nuttig in het vestigen van de etiologie van buikgriep en verwant geduldig beheer. Andere kenmerkende technieken zoals elektronenmicroscopie (EM) en nucleic zuurkruising zijn duur en arbeid-intensief. Met de zelf-beperkt aard van adenovirus besmetting, kunnen dergelijke dure en arbeid-intensieve tests niet noodzakelijk zijn.

De de Testcassette van Combo van Rotavirus en Adenovirus (Faecaliën) is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van rotavirus en adenovirus in menselijk faecaliënspecimen, die resultaten in 10 minuten opleveren. De test gebruikt antilichaam specifiek voor rotavirus en adenovirus om rotavirus en adenovirus van menselijke faecaliënspecimens selectief te ontdekken.

 

 

Hoe te gebruiken? 

 

Sta de de het testcassette, specimen, en buffer toe om kamertemperatuur (15 ‑ 30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.

  1. Om faecale specimens te verzamelen:

Verzamel voldoende hoeveelheid faecaliën (1-2 ml of 1-2 g) in een schone, droge container van de specimeninzameling om genoeg virusdeeltjes te verkrijgen. De beste resultaten zullen worden verkregen als de analyse binnen 6 uren na inzameling wordt uitgevoerd. Verzamelde het specimen kan 3 dagen bij 2-8°C worden opgeslagen als getest niet binnen 6 uren. Voor opslag op lange termijn, zouden de specimens onder -20°C. moeten worden gehouden.

    2. Aan proces faecale specimens:

· Voor Stevige Specimens:

Schroef GLB van de buis van de specimeninzameling los, dan neersteken willekeurig het instrument van de specimeninzameling in het faecale specimen in minstens 3 verschillende plaatsen om ongeveer 50 mg faecaliën (gelijkwaardig aan 1/4 van een erwt) te verzamelen. Hol niet het faecale specimen uit.

· Voor Vloeibare Specimens:

Houd het druppelbuisje verticaal, zuig faecale specimens op, en breng dan 2 dalingen van het vloeibare specimen (ongeveer 50 µL) in de buis die van de specimeninzameling de extractiebuffer bevatten over.

Haal krachtig GLB op de buis van de specimeninzameling aan, dan schok de buis van de specimeninzameling om het specimen en de extractiebuffer te mengen. Verlaat de inzamelingsbuis voor reactie 2 minuten.

3. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de foliezak en gebruik het binnen één uur. De beste resultaten zullen worden verkregen als de test onmiddellijk na het openen van de foliezak wordt uitgevoerd.

4. Houd de buis van de specimeninzameling recht en open GLB op het uiteinde. Keer de buis van de specimeninzameling om en breng 2 volledige dalingen van het gehaalde specimen (ongeveer 80μL) goed naar het specimen (s) van de testcassette over, dan begin de tijdopnemer. Vermijd opsluitend goed luchtbellen in het specimen (s). Zie hieronder illustratie.

5. Lees de resultaten 10 minuten na het uitdelen van het specimen. Lees geen resultaten na 20 minuten.

Nota: Als het specimen niet (aanwezigheid van deeltjes) migreert, centrifugeer het gehaalde specimen in het flesje van de extractiebuffer. Verzamel 80 µL van bovendrijvende substantie, verdeel goed in het specimen (s). Begin de tijdopnemer en ga van stap 5 verder in de bovengenoemde instructies voor gebruik verder.Hoog - kwaliteit en Geschikte Professionele de Testcassette van Combo van Rotavirus/Adenovirus 0

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN
POSITIEF:
Rotaviruspositief: * Een rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c) en een andere rassenbarrière verschijnt in het T1 lijngebied.
Adenovirus Positief: * Een rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c) en een andere rassenbarrière verschijnt in het gebied van de T2lijn. Rotavirus en Adenovirus Positief: * Een rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c) en twee andere rassenbarrières verschijnen in T1 lijngebied en respectievelijk het gebied van de T2lijn.
*NOTE: De intensiteit van de kleur in het gebied van de testlijn (T1/T2) zal afhankelijk van de concentratie van rotavirus of adenovirus antigenen huidig in het specimen variëren. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in het gebied van de testlijn (T1/T2) als positief moeten worden beschouwd.
VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c). Geen lijn verschijnt in het gebied van de testlijn (T1/T2).
ONGELDIG: De controlelijn (c) slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe testcassette. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 
   
 
   

Contactgegevens
selina

Telefoonnummer : +8615857153722

WhatsApp : +8613989889852