De Specimensstreptokok van de keelzwabber Uitrustingen van een Antigenen (Controlelijn in Rood) de Snelle Test, Streptokok-de Test van de Keelzwabber

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: AllTest
Certificering: CE
Modelnummer: Cassette (IST-502)
Min. bestelaantal: 500
Verpakking Details: 25 tests per uitrusting
Levering vermogen: 100 miljoen per jaar
Formaat: Cassette Specimen: Keelzwabber
Uitrustingsgrootte: 305 kleur: blauwe
opslagruimte: 2-30°C certificaat: CE
Hoog licht:

diagnostische tests voor besmetting

,

infectieziektediagnostische tests

 
 

Een snelle test voor de kwalitatieve opsporing van de lijn van de de antigenencontrole van Streptokok A in Rood in de specimens van de keelzwabber.

 Verklaard Ce

 

 

Toepassingen: 

 

Streptokok een Snelle Testcassette is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van de antigenen van Streptokok A van de specimens van de keelzwabber aan hulp in de diagnose van Groep een Streptokokkenbesmetting.

 

 

Beschrijving: 

     

Streptococcus pyogenes is niet beweeglijke grampositieve kokken, wat de Lancefield-Groep A antigenen bevat die ernstige besmettingen zoals faryngitis, ademhalingsbesmetting, impetigo, endocarditis, meningitis, kraam- sepsis, en arthritis.1 kunnen veroorzaken onbehandeld Verlaten, kunnen deze besmettingen tot ernstige complicaties leiden, met inbegrip van acuut reuma en peritonsillar Traditionele de identificatieprocedures van abscess.2 voor Groep impliceren de Streptokokken besmetting de isolatie en de identificatie van haalbare organismen gebruikend technieken die 24 tot 48 uren of longer.3.4 vereisen

Streptokok een Snelle Testcassette is een snelle test kwalitatief om de aanwezigheid van de antigenen van Streptokok A in de specimens van de keelzwabber te ontdekken, die resultaten opleveren binnen 5 minuten. De test gebruikt antilichamen specifiek voor de gehele Groep van cellancefield een Streptokok om de antigenen van Streptokok A in een specimen van de keelzwabber selectief te ontdekken.

 

Hoe te gebruiken? 

 

Sta het de test, de reagentia, specimen van de keelzwabber, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30℃) voorafgaand aan te bereiken het testen.

  1. Verwijder de testcassette uit de verzegelde foliezak en gebruik het binnen één uur. De beste resultaten zullen worden verkregen als de test onmiddellijk na het openen van de foliezak wordt uitgevoerd.
  2. Houd verticaal Extractiereagens 1 fles en voeg 4 volledige dalingen (ongeveer 240 μL) van Extractiereagens 1 aan een extractiebuis toe. Extractiereagens 1 is rood in kleur. Houd verticaal Extractiereagens 2 fles en voeg 4 volledige dalingen (ongeveer 160 μL) aan de buis toe. Extractiereagens 2 is kleurloos. Meng de oplossing door de extractiebuis zacht te wervelen. De toevoeging van Extractiereagens 2 aan Extractiereagens 1 verandert de kleur van de oplossing van rood tot geel. Zie illustratie 1.
  3. Voeg onmiddellijk de zwabber in de extractiebuis toe, ageren de zwabber krachtig 15 keer, verlaten de zwabber in de extractiereageerbuis 1 minuut. Zie illustratie 2
  4. Druk de zwabber tegen de kant van de buis en druk de bodem van de buis terwijl het verwijderen theswab zodat de meeste vloeibare verblijven in de buis. Verwerp de zwabber. Zie illustratie 3
  5. Pas het druppelbuisjeuiteinde bovenop de extractiebuis. Plaats de testcassette op een schone en niveauoppervlakte. Voeg drie dalingen van de oplossing (approx.100ul) goed aan de steekproef toe en begin dan de tijdopnemer. Lees het resultaat 5 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 10 minuten. Zie illustratie 4 en illustratie 5De Specimensstreptokok van de keelzwabber Uitrustingen van een Antigenen (Controlelijn in Rood) de Snelle Test, Streptokok-de Test van de Keelzwabber 0

 

 

 

 
   

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)

POSITIEF: * Twee lijnen verschijnen. Één blauwe lijn zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn en een andere duidelijke rassenbarrière zou in het gebied van de testlijn (t) moeten zijn. Een positief resultaat wijst erop dat Streptokok A in het specimen werd ontdekt.

*NOTE: De intensiteit van de kleur in het gebied van de testlijn (t) zal afhankelijk van de concentratie van Streptokok A huidig in het specimen variëren. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in het gebied van de testlijn (t) als positief moeten worden beschouwd.

VERBIED: Één blauwe lijn verschijnt in het gebied van de controlelijn (c). Geen lijn verschijnt in het gebied van de testlijn (t). Een negatief resultaat wijst erop dat het antigeen van Streptokok A niet aanwezig in het specimen is, of is aanwezig onder het opspoorbare niveau van de test. Het specimen van de patiënt zou moeten worden gecultiveerd om het ontbreken van de besmetting van Streptokok te bevestigen A. Als de klinische symptomen niet verenigbaar met resultaten zijn, verkrijg een ander specimen voor cultuur.

ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

 

KWALITEITSCONTROLE

 

Interne Kwaliteitscontrole

De interne procedurecontroles zijn inbegrepen in de test. Een blauwe lijn die in het controlegebied (c) verschijnen is een interne positieve procedurecontrole. Het bevestigt voldoende specimenvolume, het adequate membraan wicking en correcte proceduretechniek.

Externe Kwaliteitscontrole

Men adviseert dat een positieve en negatieve externe controle elke 25 tests in werking wordt gesteld, en als noodzakelijk geacht door interne laboratoriumprocedures. De externe positieve en negatieve controles worden geleverd in de uitrusting. Alternatief, andere Groep A en niet-groep kan een Streptokok verwijzingsspanningen als externe controles worden gebruikt. Sommige commerciële controles kunnen mengende bewaarmiddelen bevatten; daarom worden andere commerciële controles niet geadviseerd.

Procedure voor het Externe Kwaliteitscontrole Testen

  1. Voeg 4 volledige dalingen van de dalingen van Extractiereagens 1 en 4 volledige van Extractiereagens 2 in een extractiebuis toe. Onttrek de bodem zacht van de buis om de vloeistof te mengen.
  2. Voeg 1 volledige daling van positief toe of verbied controleoplossing die in de buis, de fles recht houden.
  3. Plaats een schone zwabber in deze extractiebuis en ageer de zwabber in de oplossing door het te roteren minstens 15 keer. Verlaat de zwabber in de extractiebuis 1 minuut. Dan druk de vloeistof van het zwabberhoofd door de zwabber te rollen tegen de binnenkant van de extractiebuis en de extractiebuis te drukken aangezien uit de zwabber wordt teruggetrokken. Verwerp de zwabber.
  4. Ga met Stap 5 van Aanwijzingen voor verder.
  5. Als de controles niet de verwachte resultaten opleveren, gebruik niet de testresultaten. Herhaal de test of contacteer uw verdeler.

Contactgegevens
selina

Telefoonnummer : +8615857153722

WhatsApp : +008613989889852