1000 ng/mL-de GoedkeuringsVan Ce Druggebruik van de Testcassette/Peilstok/Comité Uitrustings Snelle Test voor Cafeïne Kwalitatieve Opsporing

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: AllTest
Certificering: CE
Modelnummer: Dcaf-101/dcaf-102/dcaf-114
Min. bestelaantal: 500
Verpakking Details: 40T/Kit, 50T/Kit
Levering vermogen: 100 miljoen per jaar
Formaat: Cassette/Peilstok/Comité Specimen: Urine
Uitrustingsgrootte: 40T/Kit of 50T/Kit Snijd af: 1000 ng/mL
opslagruimte: 2-30℃ Plankentijd: 24 maanden
Hoog licht:

snelle diagnostische testuitrustingen

,

de testuitrustingen van de huisdrug

Een snelle test voor de kwalitatieve opsporing van verklaard cafeïnece

 

 

Toepassingen: 

 

De snelle de Testcassette van CAF (Urine) is snelle chromatografische immunoassay voor de opsporing van cafeïne in urine bij een afgesneden concentratie van 1000ng/ml. Deze test zal andere verwante samenstellingen, alstublieft ontdekken naar de Analytische Specificiteitlijst in deze bijsluiter verwijzen.

Deze analyse levert slechts een kwalitatief, inleidend analytisch testresultaat op. Een specifiekere afwisselende chemische methode moet worden gebruikt om een bevestigd analytisch resultaat te verkrijgen. De gaschromatografie/de massaspectrometrie (GC/MS) zijn de aangewezen bevestigingsmethode. De klinische overweging en het professionele oordeel zouden op om het even welke drug van het resultaat van de misbruiktest moeten worden toegepast, in het bijzonder wanneer de inleidende positieve resultaten worden gebruikt

 

 

Beschrijving: 

   

De cafeïne, is een stimulans van centraal zenuwstelsel(cns) van de methylxanthineklasse. Het is de verbruikte psychoactieve drug van de wereld wijdst. Het wordt gevonden in de zaden, de noten, of de bladeren van een aantal installaties inheems aan Zuid-Amerika en Oost-Azië en verleent hen verscheidene overleving en reproductieve voordelen. De cafeïne kan een milde vorm van drugsverslaving – veroorzaken verbonden aan ontwenningsverschijnselen zoals slaperigheid, hoofdpijn, en geprikkeldheid – wanneer een individu ophoudt gebruikend cafeïne na herhaalde dagelijkse inname.

 

 

Hoe te gebruiken? 

 

Sta de test, het urinespecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
2. Plaats de testcassette op een schone en niveauoppervlakte. Houd verticaal het druppelbuisje en breng 3 volledige dalingen van urine (ong. 120μL) goed naar het specimen (s) van de testcassette over, en begin dan de tijdopnemer. Vermijd opsluitend goed luchtbellen in het specimen (s). Zie de hieronder illustratie.
3. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees resultaten 5 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 10minutes.

1000 ng/mL-de GoedkeuringsVan Ce Druggebruik van de Testcassette/Peilstok/Comité Uitrustings Snelle Test voor Cafeïne Kwalitatieve Opsporing 0

【DE AANWIJZINGEN VOOR COMMISSIE GEBRUIKEN】
Sta de test, het urinespecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30ºC) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Verwijder het testcomité uit de verzegelde zak en gebruik zo spoedig mogelijk het.
2. Verwijder GLB.
3. Met de pijl die op het urinespecimen richten, dompel verticaal het testpaneel in het urinespecimen minstens 10 tot 15 seconden onder. Dompel de strook op minstens het niveau van de golvende lijnen, maar niet boven de pijl op het testpaneel onder.
4. Vervang GLB en plaats het testpaneel op een niet absorberende vlakke oppervlakte.
5. Begin de tijdopnemer en wacht op de rassenbarrière te verschijnen.
6. Het resultaat zou 5 minuten moeten worden gelezen. Interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.

1000 ng/mL-de GoedkeuringsVan Ce Druggebruik van de Testcassette/Peilstok/Comité Uitrustings Snelle Test voor Cafeïne Kwalitatieve Opsporing 1

【DE AANWIJZINGEN VOOR PEILSTOK GEBRUIKEN】
Sta de test, het urinespecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30ºC) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testpeilstok uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
2. Met pijlen die op het urinespecimen richten, dompel verticaal de testpeilstok in het urinespecimen minstens 10-15 seconden onder. Ga niet de maximum (MAXIMUM) lijn op de Testpeilstok wanneer over het onderdompelen van de strook. Zie de hieronder illustratie.
3. Plaats de testpeilstok op een niet absorberende vlakke oppervlakte, begin de tijdopnemer en wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees resultaten 5 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.

1000 ng/mL-de GoedkeuringsVan Ce Druggebruik van de Testcassette/Peilstok/Comité Uitrustings Snelle Test voor Cafeïne Kwalitatieve Opsporing 2

 

 

 

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)

VERBIED: * Twee lijnen verschijnen. Één rassenbarrière zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn, en een andere duidelijke rassenbarrière zou in het gebied van de testlijn (t) moeten zijn. Dit negatieve resultaat wijst erop dat de Cafeïne (CAF) concentratie onder het opspoorbare afgesneden niveau is.

 

*NOTE: De schaduw van kleur in het gebied van de testlijn (t) kan variëren, maar het zou als negatief moeten worden beschouwd wanneer er zelfs een vage rassenbarrière is.

 

POSITIEF: Één rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c). Geen lijn verschijnt in het gebied van de testlijn (t). Dit positieve resultaat wijst erop dat de Cafeïne (CAF) concentratie het opspoorbare afgesneden niveau overschrijdt.

 

ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

 

Kat. Nr. Productomschrijving Specimen Formaat Uitrustingsgrootte Snijd af Status
Dcaf-102 Van de cafeïne (CAF) de Snelle Test Cassette Urine Cassette 40 T 1000 ng/mL* Ce
Dcaf-114 Van de cafeïne (CAF) het Snelle Test Comité Urine Comité 40 T Ce
Dcaf-101 Van de cafeïne (CAF) de Snelle Test Peilstok Urine Peilstok 50 T Ce
 
   

Contactgegevens
selina

Telefoonnummer : +8615857153722

WhatsApp : +008613989889852