Cotinine Snelle Kenmerkende Peilstok, Cassette, PaneTest-Uitrustingen, Nicotinemetabolite Kwalitatieve Opsporing met verklaard Ce

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: AllTest
Certificering: CE
Modelnummer: DCT-101、 DCT-102、 DCT-114
Min. bestelaantal: 500
Verpakking Details: 50T/Kit, 40T/kit
Levering vermogen: 100 miljoen per jaar
Formaat: Peilstok, Cassette, Comité Specimen: Urine
Uitrustingsgrootte: 50T/Kit, 40T/kit Snijd af: 10 ng/mL, 50 ng/mL, 100 ng/mL, 200 ng/mL, 500 ng/mL,
opslagruimte: 2-30℃ Plankentijd: 24 maanden
Hoog licht:

snelle diagnostische testuitrustingen

,

de testuitrustingen van de huisdrug

Een snelle test voor de kwalitatieve opsporing verklaard Ce van van Cotinine (nicotinemetabolite)

 

 

Toepassingen: 

 

De WIEG Snelle Test (Urine) is snelle chromatografische immunoassay voor de opsporing van Cotinine in menselijke urine bij een afgesneden concentratie van 200 ng/mL. Deze test zal andere verwante samenstellingen, alstublieft ontdekken naar de Analytische Specificiteitlijst in deze bijsluiter verwijzen.

Deze analyse levert slechts een inleidend analytisch testresultaat op. Een specifiekere afwisselende chemische methode moet worden gebruikt om een bevestigd analytisch resultaat te verkrijgen. De gaschromatografie en de massaspectrometrie (GC/MS) zijn de aangewezen bevestigingsmethode. De klinische overweging en het professionele oordeel zouden op om het even welke drug van het resultaat van de misbruiktest moeten worden toegepast, in het bijzonder wanneer de inleidende positieve resultaten worden gebruikt

 

 

Beschrijving: 

 

Cotinine is metabolite in de eerste fase van nicotine, een giftige alkaloïde die stimulatie van de autonome peesknopen en het centrale zenuwstelsel wanneer in mensen veroorzaakt. De nicotine is een drug waaraan vrijwel elk lid van de tabak-rokende maatschappij hetzij door direct contact of tweedehandse inhalatie wordt blootgesteld. Naast tabak, is de nicotine ook in de handel verkrijgbaar als actief ingrediënt in het roken vervangingstherapie zoals nicotinegom, transdermal flarden en neusnevels.

In een urine van 24 uur, ongeveer wordt 5% van een nicotinedosis afgescheiden als onveranderde drug met 10% als cotinine en 35% als hydroxycotinine; de concentraties van andere metabolites worden verondersteld om van minder dan 5%.1 rekenschap te geven terwijl cotinine om inactieve metabolite wordt verondersteld te zijn, is het verwijderingsprofiel is stabieler dan dat van nicotine die grotendeels PH-afhankelijke urine is. Dientengevolge, wordt cotinine beschouwd als een goede biologische teller voor het bepalen van nicotinegebruik. De plasmahalveringstijd van nicotine is ongeveer 60 minuten na inhalatie of parenterale administration.2-Nicotine en cotinine wordt snel geëlimineerd door de nier; het venster van opsporing voor cotinine in urine op een scheidingsniveau van zou 200 ng/mL tot 2-3 dagen na nicotinegebruik moeten zijn.

De cassette van de WIEG Snelle Test (Urine) is een snelle test van het urineonderzoek die zonder het gebruik van een instrument kan worden uitgevoerd. De test gebruikt een monoclonal antilichaam om opgeheven niveaus van Cotinine in urine selectief te ontdekken. De cassette van de WIEG Snelle Test (Urine) levert een positief resultaat op wanneer Cotinine in urine 200 ng/mL overschrijdt.

 

 

 

Hoe te gebruiken? 

 

Sta de test, het urinespecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
2. Plaats de testcassette op een schone en niveauoppervlakte. Houd verticaal het druppelbuisje en breng 3 volledige dalingen van urine (ong. 120μL) goed naar het specimen (s) van de testcassette over, en begin dan de tijdopnemer. Vermijd opsluitend goed luchtbellen in het specimen (s). Zie de hieronder illustratie.
3. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees resultaten 5 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 10minutes.

Cotinine Snelle Kenmerkende Peilstok, Cassette, PaneTest-Uitrustingen, Nicotinemetabolite Kwalitatieve Opsporing met verklaard Ce 0

【DE AANWIJZINGEN VOOR COMMISSIE GEBRUIKEN】
Sta de test, het urinespecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30ºC) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder het testpaneel uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
2. Verwijder GLB.
3. Met de pijl die op het urinespecimen richt, dompel verticaal het testpaneel in het urinespecimen minstens 10 tot 15 seconden onder. Dompel de strook op minstens het niveau van de golvende lijnen, maar niet boven de pijl op het testpaneel onder.
4. Vervang GLB en plaats het testpaneel op een niet absorberende vlakke oppervlakte.
5. Begin de tijdopnemer en wacht op de rassenbarrière te verschijnen.
6. Het resultaat zou 5 minuten moeten worden gelezen. Interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.

Cotinine Snelle Kenmerkende Peilstok, Cassette, PaneTest-Uitrustingen, Nicotinemetabolite Kwalitatieve Opsporing met verklaard Ce 1

【DE AANWIJZINGEN VOOR PEILSTOK GEBRUIKEN】
Sta de test, het urinespecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30ºC) voorafgaand aan te bereiken
het testen.
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testpeilstok uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
2. Met pijlen die op het urinespecimen richten, dompel verticaal de testpeilstok in het urinespecimen minstens 10-15 seconden onder. Ga niet de maximum (MAXIMUM) lijn op de Testpeilstok wanneer over het onderdompelen van de strook. Zie de hieronder illustratie.
3. Plaats de testpeilstok op een niet absorberende vlakke oppervlakte, begin de tijdopnemer en wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees resultaten 5 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.

Cotinine Snelle Kenmerkende Peilstok, Cassette, PaneTest-Uitrustingen, Nicotinemetabolite Kwalitatieve Opsporing met verklaard Ce 2

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)

VERBIED: * Twee lijnen verschijnen. Één rassenbarrière zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn, en een andere duidelijke rassenbarrière zou in het gebied van de testlijn (t) moeten zijn. Dit negatieve resultaat wijst erop dat de Cotinine-concentratie onder het opspoorbare niveau is.

*NOTE: De schaduw van kleur in het gebied van de testlijn (t) kan variëren, maar het zou als negatief moeten worden beschouwd wanneer er zelfs een vage rassenbarrière is.

POSITIEF: Één rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c). Geen lijn verschijnt in het gebied van de testlijn (t). Dit positieve resultaat wijst erop dat de Cotinine-concentratie het opspoorbare niveau overschrijdt.

ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test gebruikend een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de partij onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

Kat. Nr. Productomschrijving Specimen Formaat Uitrustingsgrootte Snijd af Status
Dct-102 Van de Cotinine (WIEG) de Snelle Test Cassette Urine Cassette 40 T 10 ng/mL, 50 ng/mL,
100 ng/mL, 200 ng/mL*, 500 ng/mL
Ce
Dct-114 Van de Cotinine (WIEG) het Snelle Test Comité Urine Comité 40 T Ce
Dct-101 Van de Cotinine (WIEG) de Snelle Test Peilstok Urine Peilstok 50 T Ce
 
   

Contactgegevens
selina

Telefoonnummer : +8615857153722

WhatsApp : +008613989889852