H. Snelle de Testcassette van het pyloriantilichaam (Geheel Bloed /Serum/Plasma) met Ce

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: AllTest
Certificering: CE
Modelnummer: Ihp-402
Min. bestelaantal: 500
Verpakking Details: 50T/Kit, 40T/kit
Levering vermogen: 100 miljoen per jaar
Formaat: Cassette Specimen: WB/S/P
Uitrustingsgrootte: 40T/Kit Snijd af: Zie Tussenvoegsel
kleur: blauwe opslagruimte: 2-30℃
Hoog licht:

snelle testuitrusting

,

diagnostische tests voor besmetting

Een snelle test voor de kwalitatieve opsporing van Cathine in menselijk verklaard urinece

 

 

Toepassingen: 

 

De H.-Snelle de Testcassette van het pyloriantilichaam (Geheel Bloed/Serum/Plasma) is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van antilichamen aan H.-pylori in geheel bloed, serum, of plasma aan hulp in de diagnose van H.-pyloribesmetting.

 

Beschrijving: 

 

H. pylori is een kleine, spiraalvormig-gevormde bacterie die het leven in de oppervlakte van de maag en de twaalfvingerdarm. Het wordt betrokken bij de etiologie van een verscheidenheid van gastro-intestinale ziekten, met inbegrip van zweer van de twaalfvingerige darm en de maag, niet-zweerdyspepsie en actieve en chronische gastritis .1, 2 zowel invasieve als niet-invasieve methodes worden gebruikt om H.-pyloribesmetting in patiënten met symptomen van gastro-intestinale ziekte te diagnostiseren. Omvatten de specimen afhankelijke en dure invasieve kenmerkende methodes maag of van de twaalfvingerige darm die biopsie door urease (vermoedelijk) wordt gevolgd testen cultuur en, histologische te bevlekken. 3 de niet-invasieve technieken omvatten de ureumademtest, die duur laboratoriummateriaal en gematigde stralingsblootstelling, en serologische methodes vereist. 4,5 Individuen besmet met H.-pylori ontwikkelen antilichamen die sterk met histologisch bevestigde H.-pyloribesmetting correleren.
De H.-Snelle de Testcassette van het pyloriantilichaam (Geheel Bloed/Serum/Plasma) is een eenvoudige test die een combinatie van H.-pyloriantigeen met een laag bedekte deeltjes en anti-menselijke IgG aan en kwalitatief selectief ontdekt H.-pyloriantilichamen in geheel bloed, serum, of plasma gebruikt.

 

 

Hoe te gebruiken? 

 

Sta de test, het specimen, de buffer en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik zo spoedig mogelijk het.
2. Plaats de cassette op een schone en niveauoppervlakte.
Voor Serum of Plasmaspecimen:
· Houd verticaal het druppelbuisje en breng 3 dalingen van serum of plasma (ul ongeveer 75) goed naar het specimen van testcassette over en begin de tijdopnemer. Zie hieronder illustratie.
Voor het Gehele Bloedspecimen van Venipuncture:
· Houd verticaal het druppelbuisje en breng 3 dalingen van geheel bloed (ul ongeveer 75) goed naar het specimen over, dan voeg 1 daling van buffer (ongeveer 40 ml) toe, en begin de tijdopnemer. Zie hieronder illustratie.
Voor het Gehele Bloedspecimen van Fingerstick:
· Om een haarvat te gebruiken: Vul het haarvat en breng ul ongeveer 75 van fingerstick over het geheel bloedspecimen aan het specimengebied van testcassette, dan 1 daling van buffer (ongeveer 40 m ml) toevoegt en de tijdopnemer begint. Zie hieronder illustratie.
· Aan gebruik daalt het hangen: Sta 3 het hangen dalingen van het specimen van het fingerstick gehele bloed (toe ul ongeveer 75) om in het specimengebied van testcassette te vallen, dan voeg 1 daling van buffer (ul ongeveer 40) toe en begin de tijdopnemer. Zie hieronder illustratie.

3. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees resultaten 10 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 20 minuten.
 

H. Snelle de Testcassette van het pyloriantilichaam (Geheel Bloed /Serum/Plasma) met Ce 0

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN 
(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)
POSITIEF: * Twee verschillende rassenbarrières verschijnen. Één rassenbarrière zou in het controlegebied (c) moeten zijn en een andere rassenbarrière zou in het testgebied (t) moeten zijn.
*NOTE: De intensiteit van de kleur in het gebied van de testlijn (t) zal afhankelijk van de concentratie van H.-pyloriantilichaam huidig in het specimen variëren. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in het testgebied (t) als positief moeten worden beschouwd.
VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het controlegebied (c). Geen duidelijke rassenbarrière verschijnt in het testgebied (t).
ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe testcassette. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

Kat. Nr. Productomschrijving Specimen Formaat Uitrustingsgrootte Snijd af Status
Ihp-402 H. Snelle de Testcassette van het pyloriantilichaam WB/S/P Cassette 40 T Zie Tussenvoegsel Ce

Contactgegevens
selina

Telefoonnummer : +8615857153722

WhatsApp : +008613989889852