Lysergic Zure Druggebruik Van Diethylamide Snelle Chromatografische Immunoassay van de Testuitrusting in Geheel Bloed /Serum/Plasma

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: AllTest
Certificering: CE
Modelnummer: Cassette
Min. bestelaantal: 500
Verpakking Details: 40 tests per uitrusting
Levering vermogen: 100 miljoen per jaar
Formaat: Cassette Specimen: WB/S/P
Uitrustingsgrootte: 40T/Kit opslagruimte: 2-30℃
kleur: Wit certificaat: CE
Hoog licht:

Één Stap Snelle Test

,

de testuitrustingen van de huisdrug

Lysergic Zure Druggebruik Van Diethylamide Snelle Chromatografische Immunoassay van de Testuitrusting in Geheel Bloed /Serum/Plasma 0Een snelle test voor de kwalitatieve opsporing van Lysergic Zure Diethylamide in menselijk verklaard Ce van Geheel Bloed/Serum/Plasma

 

 

Toepassingen: 

 

De snelle de Testcassette van LSD (Geheel Bloed /Serum/Plasma) is snelle chromatografische immunoassay voor de opsporing van Lysergic Zure Diethylamide in menselijke urine bij een afgesneden concentratie van 10 ng/mL.

Deze analyse levert slechts een kwalitatief, inleidend analytisch testresultaat op. Een specifiekere afwisselende chemische methode moet worden gebruikt om een bevestigd analytisch resultaat te verkrijgen. De gaschromatografie/de massaspectrometrie (GC/MS) of Vloeibare Chromatografie/massaspectrometrie (LC/MS) is de aangewezen bevestigingsmethoden. De klinische overweging en het professionele oordeel zouden op om het even welke drug van het resultaat van de misbruiktest moeten worden toegepast, in het bijzonder wanneer de inleidende positieve resultaten worden gebruikt.

 

 

Beschrijving: 

   

Lysergic zure diethylamide (LSD) is een wit poeder of een duidelijke, kleurloze vloeistof. LSD wordt vervaardigd van lysergic zuur dat natuurlijk in de moederkoornpaddestoel voorkomt die op tarwe en rogge groeit. Het is een Programma I gereguleerde stof, beschikbaar in vloeistof, poeder, tablet (microdots), en capsulevorm. LSD wordt recreatief als hallucinogen voor zijn capaciteit gebruikt om menselijke waarneming en stemming te veranderen. LSD wordt hoofdzakelijk gebruikt door mondeling beleid, maar kan worden geïnhaleerd, worden ingespoten en, transdermally worden toegepast. LSD is niet-selectieve agonist 5-HT, kan zijn hallucinogeen effect door met 5-HT 2Areceptors in wisselwerking te staan als gedeeltelijke agonist uitoefenen en de NMDA receptor-bemiddelde sensorische, op waarneming gebaseerde, affectieve en cognitieve processen te moduleren. LSD bootst 5-HT bij de receptoren van 5-HT na 1A, veroorzakend het duidelijke vertragen van het vurentarief serotonergic neuronen. LSD heeft een plasmahalveringstijd van 2.5-4 u. Metabolites van LSD omvatten n-desmethyl-LSD, hydroxy-LSD, 2 oxo-LSD, en 2 oxo-3-hydroxy-LSD. Deze metabolites zijn inactief allen. LSD-het gebruik kan typisch in urine voor periodes van 2-5 dagen worden ontdekt.

De snelle de Testcassette van LSD (Urine) is een snelle test van het urineonderzoek die zonder het gebruik van een instrument kan worden uitgevoerd. De test gebruikt een monoclonal antilichaam om opgeheven niveaus van Lysergic Zure Diethylamide in urine selectief te ontdekken. De snelle de Testcassette van LSD (Urine) levert een positief resultaat op wanneer Lysergic Zure Diethylamide in urine 10 ng/mL overschrijdt.

 

 

 

Hoe te gebruiken? 

 1. Sta de test, het specimen, de buffer en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
  Voor serum of plasmaspecimen:
  1. Breng de zak aan kamertemperatuur (15-30℃) alvorens het te openen. Verwijder de cassette uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
  2. Plaats de cassette op een schone en niveauoppervlakte. Houd verticaal het druppelbuisje en breng 1 volledige daling van serum of plasma (ongeveer 40μl) over, dan voeg 2 dalingen van buffer (ongeveer 80μl) goed aan het specimen van de cassette toe, en begin dan de tijdopnemer. Vermijd goed opsluitend luchtbellen in het specimen. Zie hieronder illustratie.
  3. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees het resultaat 5 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.
   

  Lysergic Zure Druggebruik Van Diethylamide Snelle Chromatografische Immunoassay van de Testuitrusting in Geheel Bloed /Serum/Plasma 1

   
  Voor geheel bloedspecimen:
  4. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik zo spoedig mogelijk het.
  5. Plaats de cassette op een schone en niveauoppervlakte.
  Voor Venipuncture Gehele Bloodspecimen:
   houd verticaal het druppelbuisje en breng 1 daling van geheel bloed (ongeveer 40μl) goed naar het specimen over, dan voeg 2 dalingen van buffer (ongeveer 80μl) toe, en begin de tijdopnemer. Zie hieronder illustratie.
  Voor het Gehele Bloedspecimen van Fingerstick:
   om een haarvat te gebruiken: Vul het haarvat en breng ongeveer 40μl van het specimen van het fingerstick gehele bloed naar het specimengebied van over testcassette, dan add2-dalingen van buffer (ongeveer 80μl) en begin de tijdopnemer. Zie hieronder illustratie.
  6. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees resultaten 5 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.
   
   
  Lysergic Zure Druggebruik Van Diethylamide Snelle Chromatografische Immunoassay van de Testuitrusting in Geheel Bloed /Serum/Plasma 2

 

 
   

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)

VERBIED: * Twee verschillende rassenbarrières verschijnen. Één rassenbarrière zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn, en een andere duidelijke rassenbarrière zou in het gebied van de testlijn (t) moeten zijn. Dit negatieve resultaat wijst erop dat de Lysergic Zure Diethylamide-concentratie onder het opspoorbare niveau is (10 ng/mL).

*NOTE: De schaduw van kleur in het gebied van de testlijn (t) zal variëren, maar het zou als negatief moeten worden beschouwd wanneer er zelfs een vage rassenbarrière is.

POSITIEF: Één rassenbarrière verschijnt in het controlegebied (c). Geen lijn verschijnt in het gebied van de testlijn (t). Dit positieve resultaat wijst erop dat de Lysergic Zure Diethylamide-concentratie het opspoorbare niveau overschrijdt (10 ng/mL).

ONGELDIG: De controlelijn (c) slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test gebruikend een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de partij onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

Contactgegevens
selina

Telefoonnummer : +8615857153722

WhatsApp : +008613989889852