Cassette van de malariap.f. /P.v. /Pan de Snelle Test (Geheel Bloed)

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: AllTest
Certificering: CE
Modelnummer: Impvf-402
Min. bestelaantal: 500
Verpakking Details: 25T/Kit
Levering vermogen: 100 miljoen per jaar
Formaat: Cassette Specimen: WB
Uitrustingsgrootte: 25T/Kit Snijd af: Zie Tussenvoegsel
opslagruimte: 2-30℃ Plankentijd: 24 maanden
Hoog licht:

snelle testuitrusting

,

infectieziektediagnostische tests

Een snelle test voor de kwalitatieve opsporing van het doorgeven van antigenen van P.-falciparum (P.f.), P. vivax (P.v.), P. ovale (P.o.), en P.-malariae (P.m.) in geheel bloed. Voor professioneel kenmerkend slechts gebruik in vitro.

 

Toepassingen: 

 

De cassette van de Malariap.f. /P.v. /Pan Snelle Test (Geheel Bloed) is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van vier soorten het doorgeven Plasmodium falciparum (P.f.), P. vivax (P.v.), P. ovale (P.o.), en P.-malariae (P.m.) in geheel bloed.

 

Beschrijving: 

 

De malaria wordt veroorzaakt door een protozoön dat menselijke rode bloedcellen binnenvalt. De malaria is één van de meest overwegende ziekten van de wereld. Volgens de WGO, wordt het overwicht wereldwijd van de ziekte geschat om 300-500 miljoen gevallen en meer dan 1 miljoen sterfgevallen te zijn elk jaar.
Het grootste deel van deze slachtoffers zijn zuigelingen, jonge kinderen. Meer dan de helft wereldbevolkingleven op malariagebieden. De microscopische analyse van geschikt bevlekte dikke en dunne bloedvlekken is de standaard kenmerkende techniek geweest om malariabesmettingen voor een meer dan eeuw te identificeren. De techniek is geschikt voor nauwkeurige en betrouwbare diagnose wanneer uitgevoerd door deskundige microscopists die bepaalde protocollen gebruiken. De vaardigheid van microscopist en het gebruik van bewezen en bepaalde procedures, stelt vaak de grootste hindernissen voor volledig het bereiken van de potentiële nauwkeurigheid van microscopische diagnose voor. Hoewel er een logistieke last verbonden aan het uitvoeren van een tijd-intensieve, arbeid-intensieve, en materiaal-intensieve procedure zoals de kenmerkende microscopie is, is het de opleiding vereist om bekwame prestaties van de microscopie te vestigen en te ondersteunen die de grootste moeilijkheid in het aanwenden van deze kenmerkende technologie stellen.
De cassette van de Malariap.f. /P.v. /Pan Snelle Test (Geheel Bloed) is een snelle test de aanwezigheid van P.-falciparum kwalitatief om te ontdekken - specifieke hrp-II, P. vivax (P.v.) en vier soorten het doorgeven plasmodiumfalciparum (P.f.), P. vivax (P.v.), P. ovale (P.o.), en P.-malariae (P.m.). De test gebruikt colloïde gouden stamverwant om p.f-Specifiek, P. vivax (P.v.) en pan-Malariaantigenen (P.f., P.v., P.o en P.m.) in geheel bloed selectief te ontdekken.

 

Hoe te gebruiken? 

 

Sta de test, het specimen, de buffer en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik zo spoedig mogelijk het.
2. Plaats de cassette op een schone en niveauoppervlakte.
· Gebruik een pipet: Om 5 μl van geheel bloed naar het specimen (s) goed over te brengen, dan 3 dalingen van buffer (ongeveer 180 μl) goed toevoegen aan de buffer (b) en de tijd beginnen.
· Gebruik een druppelbuisje van het verwijderingsspecimen: Houd verticaal het druppelbuisje; trek het specimen tot het hogere eind van de pijp zoals aangetoond in hieronder illustratie (ongeveer 5 μl).
Breng het specimen goed naar het specimen (s) over, dan voeg 3 dalingen van buffer (ongeveer 180 μl) goed aan de buffer (b) toe en begin de tijdopnemer.

3. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees resultaten 10 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 20 minuten.

Cassette van de malariap.f. /P.v. /Pan de Snelle Test (Geheel Bloed) 0

 

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN 
(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)
POSITIEF: * Twee of Drie of Vier verschillende rassenbarrières verschijnen.
P. falciparumbesmetting (één van beiden van de resultaten):
Één lijn verschijnt in het controlegebied, verschijnt één lijn in P.f-lijngebied.
Één lijn verschijnt in het controlegebied, verschijnt één lijn in P.f-lijngebied en één lijn verschijnt in Panlijngebied.
P. vivax Besmetting (één van beiden van de resultaten): 

Één lijn verschijnt in het controlegebied, verschijnt één lijn in P.v lijngebied.
Één lijn verschijnt in het controlegebied, verschijnt één lijn in P.v lijngebied en één lijn verschijnt in Panlijngebied.
Niet-p. falciparum/niet-P. vivax Besmetting:
Één lijn verschijnt in het controlegebied, verschijnt één lijn in Panlijngebied. Gemengde malariabesmetting:
Één lijn verschijnt in het controlegebied, verschijnt één lijn in P.f-lijngebied, en één lijn verschijnt in P.v lijngebied.
Één lijn verschijnt in het controlegebied, verschijnt één lijn in P.f-lijngebied, verschijnt één lijn in P.v lijngebied en één lijn verschijnt in Panlijngebied.
*NOTE: De kleurenintensiteit van P.f., P.v of Pantestlijnen kan afhankelijk van de concentratie van antigenen variëren, namelijk, hrp-II, P.v. LDH of plasmodium-Specifieke LDH huidig in het specimen.
VERBIED: Slechts één rassenbarrière verschijnt in het controlegebied.
ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuw testapparaat. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting
onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

Kat. Nr. Productomschrijving Specimen Formaat Uitrustingsgrootte Snijd af Status
Impvf-402 Malaria P.f. /P.v. Snelle de Testcassette van /Pan WB Cassette 25 T Zie Tussenvoegsel Ce

Contactgegevens
selina

Telefoonnummer : +8615857153722

WhatsApp : +008613989889852