Menselijke de Hemoglobine/de Transferrine Kwalitatieve Opsporing van de bloed Snelle Diagnostische test met Ce

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: AllTest
Certificering: CE
Modelnummer: cassette (ttfc-625)
Min. bestelaantal: 500
Verpakking Details: 25 tests per uitrusting
Levering vermogen: 100 miljoen per jaar
kleur: groene Formaat: Cassette
opslagruimte: 2-30°C Plankentijd: 24 maanden
Specimen: Faecaliën certificaat: CE
Hoog licht:

kankerdiagnostische tests

,

kenmerkende bloedonderzoeken

Snel, één staptest voor de kwalitatieve opsporing van menselijke hemoglobine en transferrine in menselijk verklaard faecaliënce

 

Toepassingen: 

 

De snelle de Testcassette van Transferrin/FOB Combo is snelle chromatografische immunoassay (niet-invasieve analyse) voor de kwalitatieve opsporing van menselijke hemoglobine en transferrine in menselijke faecaliënspecimens, die voor de diagnose van het aftappen gastro-intestinale wanorde nuttig zouden kunnen zijn.

 

Beschrijving: 

     

Colorectal kanker is kanker die in de dubbelpunt of het rectum, voorkomt en zowel mannen als vrouwen van alle rassen en etnische groepen beïnvloedt, en in mensen van 50 jaar of ouder vaakst gevonden. Voor mensen, is colorectal kanker derde gemeenschappelijkste kanker na voorstanderklier en longkankers. Voor vrouwen, is colorectal kanker derde gemeenschappelijkste kanker na borst en longkankers.
Het faecale geheime bloed zou een belangrijke indicator in de kenmerkende evaluatie van patiënten moeten zijn met het veronderstelde gastro-intestinale aftappen van om het even welke etiologie, niet alleen als een aanwijzing van colorectal kanker. De aanwezigheid van menselijke hemoglobine in faecaliën is ontoereikend aangezien een onderzoekstest voor maagkanker (hogere gastro-intestinale wanorde), wegens menselijke die hemoglobine uit het hogere spijsverteringskanaal wordt afgeleid in de darmkanaal (antigenicity wordt verloren) wordt opgesplitst.
De opsporing van faecale transferrine, die stabieler is in kruk dan hemoglobine, verstrekt een alternatieve manier om de ziekte in het hogere spijsverteringskanaal te diagnostiseren.
Het bloed in de kruk kan het enige symptoom van kanker zijn, maar niet wordt al bloed in de kruk veroorzaakt door kanker. Andere voorwaarden die bloed in de kruk kunnen veroorzaken omvatten: Haemorrhoids, Anale spleten, Dubbelpuntpoliepen, Maagzweren, Ulcerative dikkedarmontstekingen. Gastroesophageal terugvloeiingsziekte (GERD). Crohn ziekte, gebruik van niet steroidal anti-inflammatory drugs (NSAIDs).

 

Hoe te gebruiken? 

 

Sta de test, het specimen, de buffer en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.

  1. Om faecale specimens te verzamelen: Verzamel faecaliën in een schone, droge container van de specimeninzameling. De beste resultaten zullen worden verkregen als de analyse binnen 6 uren na inzameling wordt uitgevoerd. Verzamelde het specimen kan 3 dagen bij 2-8°C worden opgeslagen als getest niet binnen 6 uren.

  2. Aan proces faecale specimens: Schroef GLB van de buis van de specimeninzameling, toen willekeurig steek het los instrument van de specimeninzameling in het faecale specimen in minstens 3 verschillende plaatsen. Hol niet het faecale specimen uit. De schroef en haalt krachtig GLB op de buis van de specimeninzameling aan, dan schudt de buis van de specimeninzameling om het specimen en de extractiebuffer te mengen. De specimens in de buis van de specimeninzameling kunnen worden voorbereid 6 maanden bij -20°C en 7 dagen bij kamertemperatuur worden opgeslagen als getest niet binnen 1 uur na voorbereiding die.
  3. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de foliezak en gebruik het binnen één uur. De beste resultaten zullen worden verkregen als de test onmiddellijk na het openen van de foliezak wordt uitgevoerd.
  4. Houd de buis van de specimeninzameling recht en open GLB op de buis van de specimeninzameling. Keer de buis van de specimeninzameling om en breng 3 volledige dalingen van het gehaalde specimen (ongeveer 120μL) goed naar het specimen (s) van de testcassette over, dan begin de tijdopnemer. Vermijd opsluitend goed luchtbellen in het specimen (s). Zie hieronder illustratie.
  5. Lees resultaten 5 minuten. Lees geen resultaten na 10 minuten.Menselijke de Hemoglobine/de Transferrine Kwalitatieve Opsporing van de bloed Snelle Diagnostische test met Ce 0
 
   

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)

Transferrinepositief: * Twee lijnen verschijnen. Één rassenbarrière zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn en een andere duidelijke rassenbarrière zou in het gebied van de Transferrinelijn moeten zijn (Transferrine).

FOB POSITIEF: * Twee lijnen verschijnen. Één rassenbarrière zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn en een andere duidelijke rassenbarrière zou in het FOB- lijngebied (FOB) moeten zijn.

FOB en Transferrinepositief: * Drie lijnen verschijnen. Één rassenbarrière zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn en nog eens twee lijnen verschijnen in de FOB- en Tf gebieden.

*NOTE: De intensiteit van de kleur in het gebied van de testlijn (t) zal afhankelijk van de concentratie van menselijke hemoglobine en/of menselijke transferrine huidig in het specimen variëren. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in het FOB- en/of Tf gebied als positief moeten worden beschouwd.

VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c). Geen lijn verschijnt in het FOB- en Tf gebied.

ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

 

 

Kat. Nr. Productomschrijving Specimen Formaat Uitrustingsgrootte Snijd af Status
Ttfc-625 Transferrine en FOB- Snelle de Testcassette van Combo Faecaliën Cassette 25 T Zie Tussenvoegsel Ce

Contactgegevens
selina

Telefoonnummer : +8615857153722

WhatsApp : +008613989889852