De Testmidstream van FSH de Snelle Snelle Opsporing van Testuitrustingen voor Follikel Bevorderend Hormoon

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: AllTest
Certificering: CE
Modelnummer: Cassette (ffs-102H) /Midstream (ffs-103H) /Dipstick (ffs-101H)
Min. bestelaantal: 500
Verpakking Details: 2T/Kit
Levering vermogen: 100 miljoen per jaar
Formaat: midstream Specimen: Urine
Uitrustingsgrootte: 2T/Kit Snijd af: 25 mIU/mL
opslagruimte: 2-30℃ Plankentijd: 24 maanden
Hoog licht:

snelle diagnostische testuitrustingen

,

Één Stap Snelle Test

 

Een snelle test voor de kwalitatieve opsporing van follikel bevorderend hormoon (FSH) in urinece (ffs-103) en verklaarde CE0123 (ffs-103H)

 

 

Toepassingen: 

 

Snelle de Testmidstream van FSH (Urine) is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van follikel bevorderend hormoon (FSH) in urine om in de opsporing van overgang te helpen.

 

 

Beschrijving: 

   

De overgang is de definitieve beëindiging van menstruatie maar gewoonlijk niet wetenschappelijk gediagnostiseerd tot één volledig jaar na de menstruele periodes van een vrouw heeft opgehouden. De periode aan overgang leiden, en de 12 maanden die, zijn genoemd geworden perimenopause volgen. Vele vrouwen ervaren symptomen tijdens dit keer met inbegrip van opvliegingen, onregelmatige menstruele cycli, slaapwanorde, vaginale droogte, haarverlies, bezorgdheid en stemmingsschommeling, amnesie en moeheid op korte termijn. Het begin van perimenopause wordt veroorzaakt door veranderingen in de niveaus van hormonen in het vrouwelijke lichaam die de menstruele cyclus regelen. Aangezien het lichaam steeds minder oestrogeen produceert, verhoogt het zijn productie van FSH, die normaal de ontwikkeling van wijfje eggs.1-3 regelt

Daarom kan het testen voor FSH helpen bepalen of een vrouw in het perimenopausestadium is. Als een vrouw het weet is zij perimenopausal, kan zij de aangewezen maatregelen treffen om haar lichaam gezond te houden en de gezondheidsrisico's te vermijden verbonden aan overgang, die osteoporose, verhoogde bloeddruk en cholesterol, en verhoogd risico van hart disease.4,5 omvatten

Snelle de Testmidstream van FSH is een snelle test die kwalitatief het FSH-niveau in urinespecimen bij de gevoeligheid van 25 mIU/mL ontdekt. De test gebruikt een combinatie antilichamen met inbegrip van een monoclonal antilichaam anti-FSH om opgeheven niveaus van FSH selectief te ontdekken.

 

 

Hoe te gebruiken? 

 

Sta de test, het urinespecimen en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.

  1. Bepaal de dag beginnen testend. (Zie de bovengenoemde sectie: „WANNEER BEGINNEN TE TESTEN“).
  2. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder testmidstream uit de verzegelde zak en gebruik zo spoedig mogelijk het.
  3. Neem onderaan GLB van midstream, dan urineer op het of plaats het hoofd van spons (≥2/3) in urinesteekproef in een schone kop minstens 15 seconden (zie hieronder illustratie).
  4. Behandel GLB op het testen midstream, dan bepaal de producten op een schoon en stabiel bureau met de test en controleer venstergezicht naar omhoog, en begin onmiddellijk dan de tijdopnemer.
  5. Aangezien de test begint te werken, kunt u een lichte stroom opmerken bewegend over het test en controlevenster. Lees het resultaat 3 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.De Testmidstream van FSH de Snelle Snelle Opsporing van Testuitrustingen voor Follikel Bevorderend Hormoon 0

 

 
   

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

(Gelieve te verwijzen naar de illustratie)

POSITIEF:

Twee lijnen zijn zichtbaar en de lijn in het gebied van de testlijn (t) is hetzelfde als of donkerder dan de lijn in het gebied van de controlelijn (c). Een positief resultaat betekent dat het FSH-niveau hoger is dan normaal. Registreer de resultaten en zie hieronder de grafiek resultaten interpreteren.

VERBIED:

Twee lijnen zijn zichtbaar, maar de lijn in het gebied van de testlijn (t) is lichter dan de lijn in het gebied van de controlelijn (c), of er is geen lijn in het gebied van de testlijn (t). Een negatief resultaat betekent dat het FSH-niveau niet op dit ogenblik opgeheven is. Registreer de resultaten en zie hieronder de grafiek resultaten interpreteren.

ONGELDIG:

De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

Kat. Nr. Productomschrijving Specimen Formaat Uitrustingsgrootte Snijd af Status
Ffs-101H Snelle de Testpeilstok van FSH Urine Peilstok 2 T 25 mIU/mL CE0123
Ffs-102H Snelle de Testcassette van FSH Urine Cassette 2 T 25 mIU/mL CE0123
Ffs-103H Snelle de Testmidstream van FSH Urine Midstream 2 T 25 mIU/mL CE0123

 

 

 

Contactgegevens
selina

Telefoonnummer : +8615857153722

WhatsApp : +008613989889852