Hoge van de teststroken van de gevoeligheids zijstroom Snelle de Testuitrustingen CMV Snelle de Testcassette van IgG/IgM

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: AllTest
Certificering: CE
Modelnummer: Cassette
Min. bestelaantal: 500
Verpakking Details: 40T/Kit
Levering vermogen: 100 miljoen per jaar
Formaat: Cassette Specimen: serum, plasma
Uitrustingsgrootte: 40T/Kit Snijd af: Zie Tussenvoegsel
opslagruimte: 2-30℃ Plankentijd: 24 maanden
Hoog licht:

de zijstroken van de stroomtest

,

zijstroomanalyse

Een snelle test voor de kwalitatieve detectie van IgM- en IgG-antilichamen tegen Cytomegalovirus in menselijk volbloed, serum of plasma CE-gecertificeerd

toepassingen:

De CMV IgG / IgM Rapid Test Cassette is een laterale flow chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve detectie van IgG- en IgM-antilichamen tegen CMV in volbloed, serum of plasma om te helpen bij de diagnose van CMV-infectie.

Beschrijving:

Cytomegalovirus is een herpesvirus. Het is een toonaangevend etiologisch middel voor aangeboren afwijkingen en complicaties bij mensen die massale bloedtransfusies en immunosuppressieve therapie ontvangen. Ongeveer de helft van de zwangere vrouwen die een primaire infectie oplopen, verspreidt de ziekte naar hun foetus. 1,2,3 Infectie tijdens de zwangerschap kan mentale retardatie, blindheid en / of doofheid van de foetus veroorzaken.

De detectie van anti-CMV IgM- en IgG-antilichamen maakt een effectieve diagnose van acute of recente CMV-infectie mogelijk. De CMV IgG / IgM Rapid Test Cassette (volbloed / serum / plasma) is een snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve detectie van IgM-antilichamen tegen CMV in volledig bloed, serum of plasmamonsters.

Hoe te gebruiken?

1. Breng het zakje op kamertemperatuur voordat u het opent. Haal de testcassette uit het verzegelde zakje en gebruik deze zo snel mogelijk. De beste resultaten worden verkregen als de test binnen een uur wordt uitgevoerd.

2. Plaats de testcassette op een schoon en vlak oppervlak. Houd de druppelaar verticaal; teken het monster tot aan de vullijn zoals getoond in onderstaande afbeelding (ongeveer 10μl). Breng het monster over in het monster goed, voeg vervolgens 2 druppels buffer (ongeveer 80 μl) toe en start de timer. Zie de onderstaande afbeelding. Wacht tot de gekleurde lijn (en) verschijnen. Het resultaat moet na 15 minuten worden gelezen. Interpreteer de resultaten niet na 20 minuten.

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

(Raadpleeg de bovenstaande afbeelding)

POSITIEF : * Er verschijnen twee of drie lijnen. Eén gekleurde lijn moet altijd verschijnen in het controlelijngebied (C) en een andere één of twee duidelijk gekleurde lijn (en) moet zich in het testlijngebied (de) (n) bevinden (IgM en / of IgG).

IgM positief: één gekleurd moet in het controlelijngebied (C) zijn, een andere lijn verschijnt in het IgM-gebied. Het geeft een positief testresultaat aan voor IgM-antilichaam tegen CMV.

IgG positief: één gekleurd moet in het controlelijngebied (C) zijn, een andere lijn verschijnt in het IgG-gebied. Het duidt op een positief testresultaat voor IgG-antilichaam tegen CMV.

* OPMERKING: de intensiteit van de kleur in de testlijngebieden (IgM en IgG) kan variëren, afhankelijk van de concentratie CMV-antilichamen die in het monster aanwezig zijn. Daarom moet elke kleurtint in het testlijngebied (IgM en / of IgG) als positief worden beschouwd.

NEGATIEF: Er verschijnt een gekleurde lijn in het gebied van de controlelijn (C). Er verschijnt geen lijn in de testlijngebieden (IgM en IgG).

ONGELDIG : de controlelijn verschijnt niet. Onvoldoende monstervolume of onjuiste procedurele technieken zijn de meest waarschijnlijke redenen voor het falen van de controlelijn. Bekijk de procedure en herhaal de test met een nieuwe test. Als het probleem zich blijft voordoen, stop dan onmiddellijk met het gebruik van de testkit en neem contact op met uw lokale distributeur.

Contactgegevens
selina

Telefoonnummer : +8615857153722

WhatsApp : +008613989889852