Bericht versturen

Druggebruik Van urine bewerkten het de de Geschikte Zopiclone Cassette/Peilstok/Comité van de Testuitrusting zorgvuldig de Snelle Test van ZOP met Ce

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: AllTest
Certificering: CE
Modelnummer: Cassette
Min. bestelaantal: 500
Verpakking Details: 50T/Kit
Levering vermogen: 100 miljoen per jaar
Formaat: peilstok Specimen: Urine
Uitrustingsgrootte: 50T/Kit Snijd af: 50 ng/mL
kleur: Wit opslagruimte: 2-30°C
Hoog licht:

snelle diagnostische testuitrustingen

,

Één Stap Snelle Test

Toepassingen en beschrijving

Zopiclone is een non-benzodiazepine hypnoticum dat wordt gebruikt bij de behandeling van slapeloosheid. Het is een cyclopyrrolon, dat de normale transmissie van de neurotransmitter gamma-aminoboterzuur in het centrale zenuwstelsel verhoogt, zoals benzodiazepines, maar op een andere manier. Zopiclon is geïndiceerd voor de kortdurende behandeling van slapeloosheid waarbij slaapinitiatie of slaapbehoud prominente symptomen zijn. Langdurig gebruik wordt niet aanbevolen, omdat bij langdurig gebruik tolerantie, afhankelijkheid en verslaving kunnen optreden. Zopiclon wordt gedeeltelijk uitgebreid gemetaboliseerd in de lever om een ​​actief N-gedemethyleerd derivaat (N-desmethylzopiclone) en een inactief zopiclon-N-oxide te vormen.
In urine zijn de N-demethyl- en N-oxidemetabolieten goed voor 30% van de initiële dosis. Tussen 7 en 10% van zopiclon wordt uit de urine teruggewonnen, wat duidt op een uitgebreid metabolisme van het geneesmiddel vóór uitscheiding.
De terminale eliminatiehalfwaardetijd van zopiclon varieert van 3,5 tot 6,5 uur (gemiddeld 5 uur). Tijd tot piekplasmaconcentratie is 1-2 uur, de absorptiesnelheidconstante is 1,3 u-1 en maximale plasmaconcentratie na toediening van 7,5 mg is 131 µg / l. Het wordt aanbevolen om Zopiclon op korte termijn in te nemen, meestal een week of minder. Dagelijks of continu gebruik van het medicijn wordt meestal niet geadviseerd.

Hoe te gebruiken?

Laat de test, het urinemonster en / of de controles op kamertemperatuur (15-30 ° C) komen voordat u gaat testen.
1. Breng het zakje op kamertemperatuur voordat u het opent. Haal de testcassette uit het verzegelde zakje en gebruik deze binnen een uur.
2. Plaats de testcassette op een schoon en vlak oppervlak. Houd de druppelaar verticaal en breng 3 volledige druppels urine (ca. 120 μL) over naar de monsterhouder (S) van de testcassette en start vervolgens de timer. Zorg dat er geen luchtbellen in de monsterholte (S) terecht komen. Zie onderstaande afbeelding.
3. Wacht tot de gekleurde lijn (en) verschijnen. Lees de resultaten na 5 minuten. Interpreteer het resultaat niet na 10 minuten.

【AANWIJZINGEN VOOR GEBRUIK VAN HET PANEEL】
Laat de test, het urinemonster en / of de controles op kamertemperatuur (15-30 ℃) komen voordat u gaat testen.
1. Haal de testpan uit het verzegelde zakje en gebruik deze binnen een uur.
2. Verwijder de dop.
3. Dompel het testpaneel met de pijl in de richting van het urinemonster gedurende ten minste 10 tot 15 seconden verticaal in het urinemonster. Dompel de strip onder op het niveau van de golvende lijnen, maar raak het plastic apparaat niet aan.
4. Plaats de dop terug en plaats het testpaneel op een niet-absorberend vlak oppervlak.
5. Start de timer en wacht tot de gekleurde lijn (en) verschijnen.
6. Het resultaat moet na 5 minuten worden gelezen. De resultaten kunnen tot 1 uur na het begin van de test stabiel zijn.

【AANWIJZINGEN VOOR DIPSTICK GEBRUIK】
Laat de test, het urinemonster en / of de controles op kamertemperatuur (15-30 ℃) komen voordat u gaat testen.
1. Breng het zakje op kamertemperatuur voordat u het opent. Haal de testpeilstok uit het verzegelde zakje en gebruik deze binnen een uur.
2. Dompel de testpeilstok gedurende ten minste 10-15 seconden verticaal in het urinemonster met pijlen in de richting van het urinemonster. Passeer de maximale lijn (MAX) op de testpeilstok niet wanneer u de strip onderdompelt. Zie onderstaande afbeelding.
3. Plaats de testpeilstok op een niet-absorberend vlak oppervlak, start de timer en wacht tot de gekleurde lijn (en) verschijnen. Lees de resultaten na 5 minuten. Interpreteer het resultaat niet na 10 minuten.

Kat. Nee. Productomschrijving specimen Formaat Kit maat Afsnijden staat
DZOP-102 Zopiclone (ZOP) snelle testcassette Urine Cassette 40 T. 50 ng / ml * CE
DZOP-114 Zopiclone (ZOP) snel testpaneel Urine Paneel 40 T. CE
DZOP-101 Zopiclone (ZOP) Snelle testpeilstok Urine dipstick 50 T. CE

Contactgegevens
selina

Telefoonnummer : +8615857153722

WhatsApp : +8613989889852