Snelle de Testcassette van AMH met Geheel Bloed/Serum/Plasma voor Ovariale Functie

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: AllTest
Certificering: CE
Modelnummer: Famh-402
Min. bestelaantal: 500
Verpakking Details: 40T/Kit
Levering vermogen: 100 miljoen per jaar
Formaat: Cassette Specimen: Geheel Bloed/Serum/Plasma
Uitrustingsgrootte: 40T/Kit Snijd af: 500 ng/mL
kleur: purper opslagruimte: 2-30℃
Hoog licht:

snelle diagnostische testuitrustingen

,

Één Stap Snelle Test

Een snelle test voor de kwalitatieve opsporing van Methcathinone in menselijk verklaard urinece

 

 

Toepassingen:

 

De snelle de Testcassette van AMH (Geheel Bloed/Serum/Plasma) is snelle chromatografische immunoassay voor de semi-kwantitatieve opsporing van het Hormoon anti-Mullerian in geheel bloed, serum of plasma aan hulp in de diagnose van ovariale functies.

 

Beschrijving:

 

Anti-Mullerian het hormoon (AMH) is de ‚molecule van het ogenblik‘ op het gebied van reproductieve endocrinologie geworden. De serumamh concentraties tonen een progressieve daling met het vrouwelijke verouderen. Het is namelijk waardevol als het verhogen van begrip van ovariale pathofysiologie en voor het leiden van klinisch beheer over een brede waaier van voorwaarden. AMH is een doeltreffende maatregel van ovariale reserve en het kan ovariale reactie op gecontroleerde stimulatie voor vrouwen voorspellen. Het klinische zwangerschapstarief neigt te stijgen aangezien AMH stijgt. Het serumamh niveau is een nauwkeurige teller van het ovariale vroege antral follikelaantal en biedt een goede kenmerkende kracht aan. In situaties waar de nauwkeurige ultrasonographic gegevens niet beschikbaar zijn, kon AMH zo in plaats van de follikeltelling worden gebruikt aangezien een kenmerkende criterionandin zoals zulke in de definitie van Rotterdam van PCOS corporated.

 

 

PRINCIPE:

 

De snelle de Testcassette van AMH (Geheel Bloed/Serum/Plasma) is semi-kwantitatieve membraan gebaseerde immunoassay voor de opsporing van Hormoon anti-Mullerian in geheel bloed, serum of plasma. In deze testprocedure, is de antilichamen anti-AMH geïmmobiliseerd in het gebied van de testlijn van de test. Nadat het specimen aan het specimen goed van de cassette wordt toegevoegd, reageert het met anti-AMH antilichaam met een laag bedekte colloïde gouden deeltjes in de test. Dit mengsel migreert chromatografisch langs de lengte van de test en staat met de geïmmobiliseerde antilichamen anti-AMH in wisselwerking. Als het specimen AMH bevat, zal een rassenbarrière in het gebied die van de testlijn op een positief resultaat wijzen verschijnen. Als het specimen geen AMH bevat, zal een rassenbarrière niet in dit gebied verschijnen die op een negatief resultaat wijzen. Om als procedurecontrole te dienen, zal een rassenbarrière altijd in het gebied van de controlelijn schijnen erop wijzen, die dat het juiste volume van specimen is toegevoegd en membraan het wicking is voorgekomen.

 

 

Hoe te gebruiken?

 

 

Sta de test, het specimen, de buffer en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik zo spoedig mogelijk het.
2. Plaats de cassette op een schone en niveauoppervlakte.
Voor Serum of Plasmaspecimen:
Houd verticaal het druppelbuisje en breng 2 dalingen van serum of plasma (ongeveer 80 L) goed naar het specimen (s) over, dan voeg 1 daling van buffer (ongeveer 40 L) toe, en begin de tijdopnemer. Zie hieronder illustratie.
Voor het Gehele Bloedspecimen van Venipuncture:
Houd verticaal het druppelbuisje en breng 2 dalingen van geheel bloed (ongeveer 80 L) goed naar het specimen (s) over, dan voeg 1 daling van buffer (ongeveer 40 L) toe, en begin de tijdopnemer. Zie hieronder illustratie.
Voor het Gehele Bloedspecimen van Fingerstick:
Om een haarvat te gebruiken: Vul het haarvat en breng ongeveer 80 L van fingerstick over het geheel bloedspecimen aan het specimen goed (s) van testcassette, dan 1 daling van buffer (ongeveer 40 L) toevoegt en de tijdopnemer begint. Zie hieronder illustratie.
3. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees resultaten 10 minuten door de t-lijnintensiteit met verstrekte kleurenkaart te vergelijken. Interpreteer niet het resultaat na 20 minuten.
Nota: Het wordt voorgesteld om de buffer, voorbij 6 maanden niet te gebruiken na het openen van het flesje.

 

Snelle de Testcassette van AMH met Geheel Bloed/Serum/Plasma voor Ovariale Functie 0

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN
(Verwijs gelieve naar de illustratie en de t-lijnintensiteit met „AMH-Kleurenkaart te vergelijken“ van de uitrusting wordt voorzien die.)

Snelle de Testcassette van AMH met Geheel Bloed/Serum/Plasma voor Ovariale Functie 1


Normaal: Twee rassenbarrières verschijnen. Men is in het controlegebied (c) en een andere zou in testregion (t) moeten zijn. De lijnintensiteit in het testgebied (t) is donkerder dan de lijn en de aansteker van 1ng/mL dan 7ng/mL-lijn op Kleurenkaart wordt van de uitrusting wordt voorzien afgeschilderd die.

Abnormaal:
Indicatief van lagere ovariale reserve: Één rassenbarrière verschijnt in het controlegebied (c). Geen duidelijke rassenbarrière verschijnt in het testgebied (t). Indicatief van PCOS: Twee rassenbarrières verschijnen, is men in het controlegebied (c) en een andere zou in het testgebied (t) moeten zijn. De lijnintensiteit in gebied (t) is donkerder dan de 7ng/mL-lijn op de Kleurenkaart die wordt afgeschilderd.
Nota: Vergelijk altijd de t-lijnintensiteit met „AMH-Kleurenkaart“ en interpreteer dienovereenkomstig resultaten.
ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe testcassette. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

Contactgegevens
selina

Telefoonnummer : +8615857153722

WhatsApp : +008613989889852