Bericht versturen

Medische Snelle Diagnostische test Harttroponine I (cTnI) Snelle Test voor Scherp Coronair Syndroom met Ce

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: AllTest
Certificering: CE
Modelnummer: Cassette (cti-402)
Min. bestelaantal: 500
Verpakking Details: 10T/Kit
Levering vermogen: 100 miljoen per jaar
Formaat: Cassette Specimen: geheel bloed, plasma
Uitrustingsgrootte: 10T/Kit Snijd af: 500 ng/mL
Snijd af: 0,5 ng/ml certificaat: CE
Hoog licht:

snelle diagnostische testuitrustingen

,

huis testende uitrustingen

Één Staptroponine I (CTNI) Snelle Diagnostische testuitrusting om Myocardiaal Infarct en Scherp Coronair Syndroom te diagnostiseren

 

Toepassingen:

De kwalitatieve bepaling van harttroponine I (cTnI) wordt in menselijk serum, geheel bloed of plasmaspecimen gebruikt als hulp in de diagnose van Myocardiaal Infarct zoals Scherp Myocardiaal Infarct, Onstabiele Angina, Scherpe Myocarditis, en Scherpe Coronaire Syndrome.in het klinische laboratorium, artsenbureau en andere professionele organisaties


Beschrijving:

HartdieTroponine I (cTnI) is een proteïne in hartspier met een molecuulgewicht van kDa 22,5 wordt gevonden [4]. Troponine I maakt ook deel uit van drie subeenheid het complexe bestaan uit van Troponine T en Troponine C. Samen met tropomyosine, dit structurele complexe vormen het belangrijkste onderdeel dat de calcium gevoelige ATPase activiteit van actomyosin in gegroefde skeletachtige en hartspier [5] regelt. Nadat de hartverwonding voorkomt, wordt de Troponine vrijgegeven van het bloed 4-6 uren na het begin van pijn. Troponine blijf ik opgeheven 6-10 dagen, zo voorziend een langer venster van opsporing voor hartverwonding in vergelijking tot andere harttellers.
Één Stap Harttroponine I (cTnI) Test is een eenvoudige test die een combinatie anti-anti-cTnIantilichaam met een laag bedekte deeltjes gebruikt en vangt reagens om selectief cTnI in geheel bloed, serum of plasma te ontdekken. Het minimumopsporingsniveau is 1 ng/ml.


Hoe te gebruiken?

 

Sta de test, het specimen, de buffer en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik zo spoedig mogelijk het.
2. Plaats de cassette op een schone en niveauoppervlakte.
Voor Serum of Plasmaspecimen:
 houd verticaal het druppelbuisje en breng 2 dalingen van serum of plasma (ongeveer 50 µL) aan over
het specimengebied, voegt dan 1 daling van buffer (ongeveer 40 µL) toe, en begint de tijdopnemer. Zie hieronder illustratie.
Voor het Gehele Bloedspecimen van Venipuncture:
 houd verticaal het druppelbuisje en breng 3 dalingen van geheel bloed (ongeveer 75 µL) naar het specimengebied over, dan voeg 1 daling van buffer (ongeveer 40 µL) toe, en begin de tijdopnemer. Zie hieronder illustratie.
Voor het Gehele Bloedspecimen van Fingerstick:
 om een haarvat te gebruiken: Vul het haarvat en breng ongeveer 75 µL van fingerstick over het geheel bloedspecimen aan het specimengebied van testcassette, dan 1 daling van buffer (ongeveer 40 µL) toevoegt en de tijdopnemer begint. Zie hieronder illustratie.
 aan gebruik daalt het hangen: Sta 3 het hangen dalingen van het specimen van het fingerstick gehele bloed (toe ongeveer 75 µL) om in het specimengebied van testcassette te vallen, dan voeg 1 daling van buffer (ongeveer 40 µL) toe en begin de tijdopnemer. Zie hieronder illustratie.
3. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees resultaten 10 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 20 minuten.Medische Snelle Diagnostische test Harttroponine I (cTnI) Snelle Test voor Scherp Coronair Syndroom met Ce 0

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN
 
(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)
 
POSITIEF: * Twee lijnen verschijnen. Één rassenbarrière zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn en een andere duidelijke rassenbarrière zou in het gebied van de testlijn (t) moeten zijn.
 
*NOTE: De intensiteit van de kleur in het gebied van de testlijn (t) zal afhankelijk van de concentratie van harttroponine I (cTnI) heden in het specimen variëren. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in het gebied van de testlijn (t) als positief moeten worden beschouwd.
 
VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c). Geen lijn verschijnt in het gebied van de testlijn (t).
 
ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

Contactgegevens
selina

Telefoonnummer : +8615857153722

WhatsApp : +8613989889852