Bericht versturen

Ce Geschikt om de Snelle en Snelle de Testuitrustingen Betrouwbare van Procalcitonin (PCT) te gebruiken

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: AllTest
Certificering: CE
Modelnummer: CPC-302
Min. bestelaantal: 500
Verpakking Details: 10T/Kit
Levering vermogen: 100 miljoen per jaar
Formaat: Cassette Specimen: geheel bloed, serum, plasma
Uitrustingsgrootte: 40T/Kit Snijd af: 1 ng/ml
opslagruimte: 2-30℃ Plankentijd: 24 maanden
Hoog licht:

de zijstroken van de stroomtest

,

zijstroomdiagnostiek

 

Snelle de Testcassette van PCT met Hoge Nauwkeurig/Nauwkeurig

 

 

Toepassingen:

 

De snelle de Testcassette van PCT (Geheel Bloed/Serum/Plasma) is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van Procalcitonin in serum of plasma.


Beschrijving:

 

Procalcitonin (PCT) is een kleine proteïne die uit 116 aminozuurresidu's met een molecuulgewicht van kDa bestaat ongeveer 13 dat eerst door Moullec et al. werd beschreven. in 1984.PCT wordt geproduceerd normaal in Ccells van de schildklieren. In 1993, werd het opgeheven niveau van PCT in patiënten met een systeembesmetting van bacteriële oorsprong gemeld en PCT wordt nu als om de belangrijkste die teller van wanorde beschouwd van systemische ontsteking en sepsis vergezeld gaat. De kenmerkende waarde van PCT is belangrijke toe te schrijven aan de dichte correlatie tussen PCTconcentration en de strengheid van ontsteking. Men toonde dat „ontstekings“ PCT niet in Ccells wordt geproduceerd. De cellen van neuroendocrine oorsprong zijn vermoedelijk de bron van PCT tijdens ontsteking.

 

 

Hoe te gebruiken?


Sta testcassette, specimen, buffer en/of controles toe om aan kamertemperatuur (15-30℃) voorafgaand aan in evenwicht te brengen het testen.
1. Verwijder de Testcassette uit de foliezak en gebruik zo spoedig mogelijk het. De beste resultaten zullen worden verkregen als de analyse binnen één uur wordt uitgevoerd.
2. Plaats de Testcassette op een schone en niveauoppervlakte.
Voor Serum of Plasmaspecimens:
Houd verticaal het druppelbuisje en breng 1 daling van serum of plasma (ongeveer 25 μL) goed naar het specimen (s) van de Testcassette over, en voeg 1 daling van buffer (ongeveer 40 μL) toe, dan begin de tijdopnemer. Zie hieronder illustratie.
Voor het Gehele Bloedspecimens van Venipuncture:
Houd verticaal het druppelbuisje en breng 2 dalingen van geheel bloed (ongeveer 50 μL) goed naar het specimen (s) van de Testcassette over, en voeg 1 daling van buffer (ongeveer 40 μL) toe, dan begin de tijdopnemer. Zie hieronder illustratie.

Voor het Gehele Bloedspecimens van Fingerstick:
Om een haarvat te gebruiken: Vul het haarvat en breng ongeveer 50 μL van fingerstick over het geheel bloedspecimen aan het specimen goed (s) van de Testcassette, dan 1 daling van buffer (ongeveer 40 μL) toevoegt en de tijdopnemer begint. Zie hieronder illustratie.
3. Wacht want de rassenbarrière is verschenen. Het resultaat zou bij 15minutes moeten worden gelezen. Interpreteer niet het resultaat na 20 minuten.

Ce Geschikt om de Snelle en Snelle de Testuitrustingen Betrouwbare van Procalcitonin (PCT) te gebruiken 0

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN


(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)


POSITIEF: * Twee verschillende rassenbarrières verschijnen. Één rassenbarrière zou in het controlegebied (c) moeten zijn en een andere rassenbarrière zou in het testgebied (t) moeten zijn.


*NOTE: De intensiteit van de kleur in het gebied van de testlijn (t) zal afhankelijk van de concentratie van PCT-antigeen huidig in het specimen variëren. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in het testgebied (t) als positief moeten worden beschouwd.


VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het controlegebied (c). Geen duidelijke rassenbarrière verschijnt in het testgebied (t).


ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe testcassette. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

Ce Geschikt om de Snelle en Snelle de Testuitrustingen Betrouwbare van Procalcitonin (PCT) te gebruiken 1

 

 

Kat. Nr. Productomschrijving Specimen Formaat Uitrustingsgrootte Snijd af Status
CPC-302 Van de Procalcitonin (PCT) de Snelle Test Cassette S / P Cassette 10 T 1 ng/mL Ce

Contactgegevens
selina

Telefoonnummer : +8615857153722

WhatsApp : +8613989889852