Bericht versturen

Van de de Testcassette van CRP Snelle Kenmerkende De Bloedonderzoeken Snelle Chromatografische Immunoassay

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: AllTest
Certificering: CE, ISO13485
Modelnummer: cassette (ccr-402)
Min. bestelaantal: N / A
Prijs: negotiation
Verpakking Details: Strook: 50 of van 100pcs/box, van 8000pcs of 10000pcs/ctn-Cassette: 25pcs of 40pcs/box, 2000pcs/ctn-
Levertijd: 2-4 weken
Betalingscondities: Franco fabriek
Levering vermogen: 10m-tests/maand
Formaat: Cassette Specimen: Geheel Bloed/Serum/Plasma
Nauwkeurigheid: >99.9% certificaat: CE, ISO 13485
opslagruimte: 2-30℃ Plankentijd:: 24 maanden
Hoog licht:

hcg één test van de stapzwangerschap

,

één strook van de de zwangerschapstest van de stapurine

Een snelle test voor de diagnose van ontstekingsvoorwaarde door CRP in geheel bloed, serum of verklaard plasmace kwalitatief te ontdekken

 

 

Toepassingen:

 

De snelle de Testcassette van CRP (Geheel Bloed/Serum/Plasma) is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van menselijke CRP in geheel bloed, serum of plasma als hulp in de diagnose van ontstekingsvoorwaarde. Afgesneden van de test is 10 μg/ml.

 

 

Beschrijving:

 

De serums van de c-reactieve Eiwit(crp)-intern verpleegde patiënt is gevonden in samenwerking met scherpe besmettingen, necrotic voorwaarden en een verscheidenheid van ontstekingswanorde. Er is een sterke correlatie tussen serumniveaus van CrP en het begin van het ontstekingsproces. De controle van de niveaus van CrP-de serums van de intern verpleegde patiënt wijst op de doeltreffendheid van behandeling en op de beoordeling van geduldige terugwinning. Het wordt gebruikt in het bijzonder om bacteriële besmettingen van virusbesmettingen te onderscheiden.

 

 

Hoe te gebruiken?

 

Breng v3o3or gebruik tests, specimens, buffer, en/of controles aan kamertemperatuur (15-30°C).
1. Verwijder de Testcassette uit zijn verzegelde zak, en plaats het op een schone, niveauoppervlakte. Voor beste resultaten, zou de analyse binnen één uur moeten worden uitgevoerd.
2. Open de buis met de verdunde steekproef. Breng 3 dalingen (ongeveer 120µL) goed van gemengde specimens naar steekproef over. Begin de tijdopnemer.
3. Wacht op de rassenbarrières te verschijnen. Het resultaat zou 5 minuten moeten worden gelezen. Interpreteer niet het resultaat 10 minuten.
 
Van de de Testcassette van CRP Snelle Kenmerkende De Bloedonderzoeken Snelle Chromatografische Immunoassay 0

 

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)

POSITIEF: * Twee lijnen verschijnen. Één rassenbarrière zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn en een andere duidelijke rassenbarrière zou in het gebied van de testlijn (t) moeten zijn.
*NOTE: De intensiteit van de kleur in het gebied van de testlijn (t) zal afhankelijk van de concentratie van CRP-antigeen huidig in het specimen variëren. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in het gebied van de testlijn (t) als positief moeten worden beschouwd.
 
VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c). Geen lijn verschijnt in het gebied van de testlijn (t).
 
ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.
 
NOTA:
1. De intensiteit van de kleur in het testgebied (t) kan afhankelijk van de concentratie van analytes variëren huidig in het specimen. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in het testgebied als positief moeten worden beschouwd. Gelieve te merken op dat dit een kwalitatief test slechts is, en te kan niet de concentratie van analytes in het specimen bepalen.
2. Het ontoereikende specimenvolume, de onjuiste gebruiksprocedure of de verlopen tests zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn.

Contactgegevens
selina

Telefoonnummer : +8615857153722

WhatsApp : +8613989889852