Bericht versturen

Hoge Druggebruik Van Gevoeligheidsmethylenedioxypyrovalerone (MDPV) Nauwkeurige Testuitrusting

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: AllTest
Certificering: ISO9000
Modelnummer: Dmdp-101/dmdp-102/dmdp-114
Min. bestelaantal: N / A
Prijs: negotiation
Verpakking Details: 40 Tests /box
Levertijd: 5-10 dagen
Betalingscondities: Franco fabriek
Levering vermogen: 2000ml/month
Formaat: Cassette/Strook/Comité Specimen: Urine
Uitrustingsgrootte: 40T/Kit opslagruimte: 2-30℃
Snijd af: 1000 ng/mL*, 500ng/mL, 300ng/mL certificaat: CE
Hoog licht:

Synthetisch Antigeen

,

Gezuiverd Antigeen

Makkelijk te gebruiken Druggebruik Testuitrusting Methylenedioxypyrovalerone (MDPV) Één Uitrusting van de Staptest

 

Toepassing en Beschrijving:

 

3, methylenedioxypyrovalerone 4 (MDPV) zijn een psychoactieve recreatieve drug met stimulanseigenschappen die als norepinephrine-dopamine reuptake inhibitor (NDRI) dienst doet.

MDPV is methylenedioxy ring-gesubstitueerd die analogon 3,4 van samenstellingspyrovalerone, in de jaren '60 wordt ontwikkeld, die voor de behandeling van chronische moeheid en als anorexie, maar veroorzaakte problemen van misbruik en afhankelijkheid is gebruikt.

 

Hoe te gebruiken?

 

Sta de test, het urinespecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
2. Plaats de testcassette op een schone en niveauoppervlakte. Houd verticaal het druppelbuisje en breng 3 volledige dalingen van urine (ong. 120μL) goed naar het specimen (s) van de testcassette over, en begin dan de tijdopnemer. Vermijd opsluitend goed luchtbellen in het specimen (s). Zie de hieronder illustratie.
3. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees resultaten 5 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 10minutes.

Hoge Druggebruik Van Gevoeligheidsmethylenedioxypyrovalerone (MDPV) Nauwkeurige Testuitrusting 0

【DE AANWIJZINGEN VOOR COMMISSIE GEBRUIKEN】
Sta de test, het urinespecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30ºC) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Verwijder de test panle uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
2. Verwijder GLB.
3. Met de pijl die op het urinespecimen richten, dompel verticaal het testpaneel in het urinespecimen minstens 10 tot 15 seconden onder. Dompel de strook op minstens het niveau van de golvende lijnen onder, maar raak niet het plastic apparaat.
4. Vervang GLB en plaats het testpaneel op een niet absorberende vlakke oppervlakte.
5. Begin de tijdopnemer en wacht op de rassenbarrière te verschijnen.
6. Het resultaat zou 5 minuten moeten worden gelezen. Interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.

Hoge Druggebruik Van Gevoeligheidsmethylenedioxypyrovalerone (MDPV) Nauwkeurige Testuitrusting 1

【DE AANWIJZINGEN VOOR PEILSTOK GEBRUIKEN】
Sta de test, het urinespecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30ºC) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testpeilstok uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
2. Met pijlen die op het urinespecimen richten, dompel verticaal de testpeilstok in het urinespecimen minstens 10-15 seconden onder. Ga niet de maximum (MAXIMUM) lijn op de Testpeilstok wanneer over het onderdompelen van de strook. Zie de hieronder illustratie.
3. Plaats de testpeilstok op een niet absorberende vlakke oppervlakte, begin de tijdopnemer en wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees resultaten 5 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.

Hoge Druggebruik Van Gevoeligheidsmethylenedioxypyrovalerone (MDPV) Nauwkeurige Testuitrusting 2

 

 

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)

 

VERBIED: * Twee lijnen verschijnen. Één rassenbarrière zou in het controlegebied (c) moeten zijn, en een andere duidelijke rassenbarrière zou in het testgebied (t) moeten zijn. Dit negatieve resultaat wijst erop dat concentratie de van Methylenedioxypyrovalerone (MDPV) onder het opspoorbare scheidingsniveau is.

*NOTE: De schaduw van kleur in het testgebied (t) kan variëren, maar het zou als negatief moeten worden beschouwd wanneer er zelfs een vage rassenbarrière is.

 

POSITIEF: Één rassenbarrière verschijnt in het controlegebied (c). Geen lijn verschijnt in het testgebied (t). Dit positieve resultaat wijst erop dat concentratie de van Methylenedioxypyrovalerone (MDPV) boven het opspoorbare scheidingsniveau is.

 

ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe testpeilstok. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testpeilstok onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

 

Kat. Nr. Productomschrijving Specimen Formaat Uitrustingsgrootte Snijd af Status
Dmdp-102 Van de Methylenedioxypyrovalerone (MDPV) de Snelle Test Cassette Urine Cassette 40 T 1000 ng/mL*, 500ng/mL, 300ng/mL Ce
Dmdp-114 Van de Methylenedioxypyrovalerone (MDPV) het Snelle Test Comité Urine Comité 40 T Ce
Dmdp-101 Van de Methylenedioxypyrovalerone (MDPV) de Snelle Test Peilstok Urine Peilstok 50 T Ce

Contactgegevens
selina

Telefoonnummer : +8615857153722

WhatsApp : +8613989889852