TSH-Schildkliertest/Menselijke TSH-de Testcassette van het Schildklier Bevorderende Hormoon

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: AllTest
Certificering: CE
Modelnummer: Cassette
Min. bestelaantal: 500
Verpakking Details: 25 tests per uitrusting
Levering vermogen: 100 miljoen per jaar
Formaat: Cassette kleur: blauwe
opslagruimte: 2-30°C Specimen: WB WB/S/P
Snijd af: 5μIU/ml Plankentijd: 24 maanden
Hoog licht:

de zijstroken van de stroomtest

,

zijstroomdiagnostiek

 

Een snelle test voor de kwalitatieve opsporing van menselijk verklaard Ce van (TSH) van het schildklier bevorderend hormoon

 

 

Toepassingen: 

 

De snelle de Testcassette van TSH (Geheel Bloed/Serum/Plasma) is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van schildklier bevorderend hormoon (TSH) in geheel bloed, serum, of plasma aan hulp in het onderzoek een ambulante volwassen bevolking voor primaire hypothyroidism door medische beroeps. Deze test is bedoeld om TSH bij concentraties > 5μlU/ml te ontdekken. Het is niet vermeld voor gebruiksonderzoek meonates voor hypothyroidism.

 

 

Beschrijving: 

     

Zijn het schildklier bevorderende hormoon (TSH), of thyrotropin, de primaire regelgever van de functionele staat van de schildklier. Zijn productie en versie worden bevorderd door hypothalamic thyrotropin-bevrijdend hormoon (TSH) en door niveaus van de schildklierhormonen (thyroxine en triodothyronine) bij de slijmachtige klier en misschien de hypothalamus gecontroleerd. De serumtsh niveaus worden verhoogd in gevallen van primaire hypothyroidism. De diagnose van hypothyroidism wordt gemaakt door een lage totale of vrije T4-waarde te vinden en door een verhoogd TSH-niveau bevestigd. Milde primaire hypothyroidism kan moeilijker zijn om te diagnostiseren door het niveau van totale en vrije T4 enkel te meten, omdat de totale en vrije T4-waarde soms binnen de normale waaier kan zijn. In deze gevallen, TSH-zijn de analyses nuttig voor diagnose aangezien de niveaus van TSH worden verhoogd. In hyperthyroidism, worden de niveaus van T3 en T4 verhoogd en TSH-het niveau wordt verminderd.

Het is belangrijk om van de verklaring van het de Consensuscomité Zonder duidelijke symptomen van de Schildklierziekte nota te nemen: „Er is geen niveau van serum TSH waarop de klinische actie altijd of vermeld is of contraindicated. Hoger TSH, is het dwingen de reden voor behandeling. Het is belangrijk om de individuele klinische context (b.v. zwangerschap, lipidenprofiel, ATPO-antilichamen) te overwegen,“ 1

De snelle de Testcassette van TSH (Geheel Bloed/Serum/Plasma) is een eenvoudige test die een combinatie monoclonal antilichamen gebruikt om opgeheven niveaus van TSH in geheel bloed, serum of plasma selectief te ontdekken.

 

 

Hoe te gebruiken? 

 

Sta de test, het specimen, de buffer en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.

  1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik zo spoedig mogelijk het.
  2. Plaats de cassette op een schone en niveauoppervlakte.

Voor Serum of Plasmaspecimen:

  • Houd verticaal het druppelbuisje en breng 1 daling van serum over of het plasma (ongeveer 25 ml) aan het specimen goed voegt dan 1 daling van buffer (ongeveer 40 ml) toe, en begint de tijdopnemer. Zie hieronder illustratie.

Voor het Gehele Bloedspecimen van Venipuncture:

  • Houd verticaal het druppelbuisje en breng 2 dalingen van geheel bloed (ongeveer 50 ml) goed naar het specimen over, dan voeg 1 daling van buffer (ongeveer 40 ml) toe, en begin de tijdopnemer. Zie hieronder illustratie.

Voor het Gehele Bloedspecimen van Fingerstick:

  • Om een haarvat te gebruiken: Vul het haarvat en breng ongeveer 50ml fingerstick over het geheel bloedspecimen aan het specimengebied van testcassette, dan 1 daling van buffer (ongeveer 40 ml) toevoegt en de tijdopnemer begint. Zie hieronder illustratie.
  • Aan gebruik daalt het hangen: Sta 2 het hangen dalingen van het specimen van het fingerstick gehele bloed (toe ongeveer 50 ml) om in het specimengebied van testcassette te vallen, dan voeg 1 daling van buffer (ongeveer 40 ml) toe en begin de tijdopnemer. Zie hieronder illustratie.                         3.Wait voor de rassenbarrière om te verschijnen. Lees resultaten 10 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 20 minuten.TSH-Schildkliertest/Menselijke TSH-de Testcassette van het Schildklier Bevorderende Hormoon 0

 

 

 
   

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)

POSITIEF: * Twee verschillende rassenbarrières verschijnen. Één rassenbarrière zou in het controlegebied (c) moeten zijn en een andere rassenbarrière zou in het testgebied (t) moeten zijn. Een positief resultaat betekent dat het TSH-niveau boven het afgesneden niveau van 5mlU/L. is.

*NOTE: De intensiteit van de kleur in het gebied van de testlijn (t) zal afhankelijk van de concentratie van TSH huidig in het specimen variëren. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in het testgebied (t) als positief moeten worden beschouwd.

VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het controlegebied (c). Geen duidelijke rassenbarrière verschijnt in het testgebied (t). Een negatief resultaat betekent dat het TSH-niveau onder het afgesneden niveau van 5mlU/L. is.

ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe testcassette. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

KWALITEITSCONTROLE

 

Een procedurecontrole is inbegrepen in de test. Een rassenbarrière die in het controlegebied (c) verschijnen is de interne procedurecontrole. Het bevestigt voldoende specimenvolume en correcte proceduretechniek. De controlenormen worden niet voorzien van deze uitrusting; nochtans, adviseert men dat de positieve en negatieve controles als good laboratory practice worden getest om de testprocedure te bevestigen en juiste testprestaties te verifiëren.

 

 

Contactgegevens
selina

Telefoonnummer : +8615857153722

WhatsApp : +008613989889852